fbpx
Praktijk voor coaching, counseling en psychosociale therapie

Over Yvette

Life is as good as your mindset  ๐Ÿ™‚

Mijn verhaal

Ik heb nu al ruim 10 jaar mijn eigen praktijk voor therapie en coaching, nadat ik zoโ€™n 20 jaar werkzaam geweest ben in de verzekeringsbranche. Toen ik op een morgen opstond en voelde โ€œdit is het niet meer voor mijโ€ ben ik van mijn hobby mijn werk gaan maken.
Ik merkte namelijk dat ik er heel veel voldoening uithaalde om mensen te mogen begeleiden naar een prettiger leven.

De vervelende, pijnlijke en verdrietige dingen zijn een onderdeel van het leven, geen mens zal zonder zijn. Daarom is het zaak hier goed door te komen en erg fijn als er een wijze les uit gehaald kan worden. Dan is het niet voor niets geweest!

Mijn motto bij dit alles is:
Je bent zelf verantwoordelijk voor de richting van je leven, geef de regie over je geluk niet uit handen.

Life is as good as your mindset ๐Ÿ™‚

Haal eruit wat erin zit, leer elke dag wat bij en probeer overal iets positiefs in te vinden. Zorg dat je leven zo leuk mogelijk is, zorg goed voor jezelf zonder andere hierbij te schaden en probeer een positief verschil te zijn voor iedereen.

Ben jij klaar om actie te nemen?

Is het tijd voor een een gelukkiger leven?
En ben je er klaar voor om te zorgen dat je het gaat realiseren?

Wacht niet langer en zet nu de stap!

Waarom ik jou kan helpen

Behalve alles wat ik geleerd heb tijdens de diverse opleidingen:

I’ve been there, done that.

Ook ik heb uiteraard door de jaren heen dingen meegemaakt die niet leuk zijn.ย  Je wordt geen 54 (2020) zonder “gedoe” in je leven.

Ik ken het gevoel vast te lopen en weg willen rennen van de problemen (ook geprobeerd trouwens) maar weet als geen ander dat je de problemen daarmee niet kwijt raakt.
Al deze ervaringen brachten voor mij behalve verdriet, pijn en onzekerheid ook persoonlijke groei en hele mooie momenten met zich mee en hebben me geleerd dat mensen heel sterk en veerkrachtig zijn. Veel meer nog dan we zelf denken!

ย