Ik heb nu al ruim 10 jaar mijn eigen praktijk voor therapie en coaching, maar daarvoor ben ik zo’n 20 jaar werkzaam geweest in de verzekeringsbranche. Ik had een goede baan en had er veel plezier in totdat ik op een morgen opstond en voelde “dit is het niet meer voor mij”.

Uit interesse was ik al een aantal jaren parttime bezig met mijn eigen praktijk voor therapie en massage. Ik merkte dat ik daar heel veel voldoening uithaalde om mensen te mogen begeleiden naar een prettiger leven. Meer voldoening dan uit het verkopen van verzekeringen.

Omdat ik in de praktijk met eigen ogen zag hoe lichaam en geest op elkaar inwerken ben ik gestart met een 4 jarige opleiding tot coach/counseler, deze is afgerond in 2011.
Het is een vrij beroep maar ik heb graag een gedegen theoretische achtergrond om de juiste kwaliteit te kunnen leveren.
Een onderdeel van deze opleiding is een stage van 1 jaar waarbij ik ervaring heb opgedaan bij Stichting 113-online, een hulpdienst voor mensen die willen praten over (hun gedachten over) zelfmoord.

0569_Donkerblauw_ClassicPort_C

Na afronding van deze opleiding heb ik besloten me volledig te concentreren op mijn praktijk waarbij ik kijk naar de totale mens.
Hierbij combineer ik diverse behandelmethoden  zoals o.a. coaching/counseling d.m.v. ACT, NLP, TA, RET, Provocatief Coachen, Positieve psychologieEMDR, Bowenbehandeling en Acces Bars.

Ook ik heb uiteraard door de jaren heen dingen meegemaakt die niet leuk zijn. Ik ken het gevoel weg te willen rennen van de problemen (ook geprobeerd trouwens) maar weet als geen ander dat je de problemen daarmee niet kwijt raakt.
Al deze ervaringen brachten voor mij behalve verdriet, pijn en onzekerheid ook persoonlijke groei en hele mooie momenten met zich mee en hebben me geleerd dat mensen heel sterk en veerkrachtig zijn. Veel meer nog dan ze zelf denken!

De vervelende, pijnlijke en verdrietige dingen zijn een onderdeel van het leven, geen mens zal zonder zijn. Daarom alleen al is het zaak hier goed door te komen en erg fijn als er een wijze les uit gehaald kan worden. Dan is het niet voor niets geweest!

Mijn motto bij dit alles is: Haal eruit wat erin zit, leer elke dag wat bij en probeer overal iets positiefs in te vinden. Zorg dat je leven zo leuk mogelijk is, zorg goed voor jezelf zonder anderen hierbij te schaden en probeer een positief verschil te zijn voor iedereen.
Als ik niet met mijn werk of studie bezig ben, ben ik graag met muziek en dieren bezig. Daarnaast hou ik op z’n tijd van een feestje, van humor en reizen.

Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in Coachpraktijk BaBW.