fbpx
Praktijk voor coaching, counseling en psychosociale therapie

Life coach Eindhoven

Loop je met negatieve gedachten in je hoofd en verlang je naar rust in je hoofd? Dan kan ik je als Life coach Eindhoven zonder enige twijfel verder helpen. Dat geldt zeker ook als je veel piekert, jij jezelf onzeker blijft voelen en graag meer zelfvertrouwen wilt hebben. Ik kan je op veel manieren van dienst zijn. Zo kan ik je bijvoorbeeld ook helpen bij een burn out.

Als life coach in Eindhoven kan ik je op veel manieren van dienst zijn

Als life coach kan ik je op vele manieren van dienst zijn. Ik kan je helpen je zelfwaardering terug te vinden en ondersteun je bij het doorbreken van de negatieve spiraal. Uiteindelijk moet je het zelf doen, ik kan je als life coach in Eindhoven echter wel de juiste handvatten bieden om bepaalde problemen te lijf te gaan. Ik kan je persoonlijk begeleiden en helpen bij je professionele ontwikkeling.

Life coach Eindhoven

Minder piekeren en meer rust in je hoofd

Als life coach Eindhoven heb ik ruime ervaring. Niets is raar. Iedereen heeft  valkuilen, angsten of voelt paniek. Samen kunnen we aan de slag gaan en kunnen we werken aan je geluksgevoel, de stress te verminderen en gaan we samen aan de slag met de stemmen in je hoofd die van alles vertellen.
 De meeste mensen willen minder piekeren en graag meer rust in hun hoofd. Ik kan je als life coach in mijn praktijk in Eindhoven of online leren hoe jij jouw eigen geluk kunt realiseren waardoor je wel jouw dromen en doelen kunt bereiken.

Aan ervaring geen gebrek, ik loop al wat langer mee

Je leert zelf de volgende stap te maken, de negativiteit stopt en je ervaart dat relaties verbeteren. Het is onverstandig om te lang door te gaan op je tandvlees. Aan ervaring heb ik in elk geval geen gebrek. Als geregistreerd therapeut ben ik iemand die mensen graag verder helpt bij zowel de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Niets is raar of  vreemd en schroom niet alles bespreekbaar te maken. Het kan gewoon.

Life coach Eindhoven

Op het goede pad blijven

Ik help als life coach Eindhoven graag mensen hun weg te vinden naar een gelukkiger leven. Bij mij kun jij jezelf zijn, zoals eerder al gezegd: niets is raar.
Verder ben ik iemand die er alles aan doet om je ook op het goede pad te houden. Tenslotte; in mijn werkzaamheden als life coach in Eindhoven ben ik betrokken, inventief, creatief en duidelijk. 

Plan hier direct je gratis intakegesprek of afspraak in:

Wat heb je te verliezen?

Blijf niet langer dromen, maar maak je dromen waar.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat online therapie vaak net zo effectief is als face-to-face therapie. Vanuit jouw vertrouwde omgeving gaan we door videobellen aan de slag.

Kijk hieronder wanneer jij en ik beiden kunnen en plan zelf je gesprek in. Zie je geen geschikte datum/tijd? Vul dan het onderstaande contactformulier in. 

Zie je geen geschikte datum/tijd hierboven in de agenda staan of heb je een andere vraag?
Vul dan het contactformulier in dan neem ik contact met je op.

Kies voor jezelf. Al ruim 400 mensen ging je voor. Je zit nergens aan vast. Gewoon even kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Ben je nog niet klaar voor een videogesprek? Download mijn gratis E-book.