fbpx

Het Perfecte 7 Stappen Plan

Van droom naar realiteit!

Misschien loop je al even rond met de gedachte dat je iets in je leven wilt veranderen en vind je het nu echt tijd om er iets aan te doen.

Ondanks dat je deze verandering écht wilt, kan het toch maar knap lastig zijn om het te realiseren.
Je hebt nu misschien het gevoel dat je de enige bent die dit meemaakt.

Maar dat is echter niet waar. De realiteit is dat er op dit moment ontzettend veel mensen zijn met (ongeveer) hetzelfde probleem.

Het daadwerkelijk blijvend veranderen kan lastig zijn omdat het oudste deel van ons brein (het reptielenbrein) alleen bezig is met overleven en daardoor stuurt op het volgen van het bekende patroon.

Gelukkig zijn er echt wel mogelijkheden om wél een nieuw patroon te maken én hier een gewoonte van te maken.

Dit kan je op een aantal verschillende manieren aanpakken. Welke manier bij jou past maakt niet uit, zorg er wel voor dat je plan ook een kans van slagen heeft.

Ik heb hiervoor een E-book gemaakt met daarin de 7 stappen die nodig zijn om een verandering effectief door te voeren en te bestendigen.

Ben jij er klaar voor om je geluk in eigen hand te nemen?

Goed dat je  “Het Perfecte 7 Stappen Plan” E-book aanvraagt.

Over Yvette

Behalve alles wat ik geleerd heb tijdens de diverse opleidingen:

I’ve been there, done that.

Ook ik heb uiteraard door de jaren heen dingen meegemaakt die niet leuk zijn.  Je wordt geen 54 (2020) zonder “gedoe” in je leven.

Ik ken het gevoel vast te lopen en weg willen rennen van de problemen (ook geprobeerd trouwens) maar weet als geen ander dat je de problemen daarmee niet kwijt raakt.

Al deze ervaringen brachten voor mij behalve verdriet, pijn en onzekerheid ook persoonlijke groei en hele mooie momenten met zich mee en hebben me geleerd dat mensen heel sterk en veerkrachtig zijn. Veel meer nog dan we zelf denken!

Wat zeggen anderen

Liever een persoonlijke een afspraak

Wil je tijdens een persoonlijk gesprek met me bespreken wat je wil veranderen? 
Dat kan!
Een intake gesprek is bij mij gratis.

Bij een intake gesprek vertel jij meer over wat je anders wil in je leven en ik hoe het gaat in mijn praktijk. Tijdens dit gesprek kunnen we beiden nagaan of jij bij mij op het juiste adres bent.

Kijk hieronder wanneer jij en ik beiden kunnen en plan zelf je gesprek in.

Als het een intake gesprek is, dit graag erbij vermelden.

Wat heb je te verliezen?
Blijf niet langer dromen maar maak je dromen waar!