fbpx

E-book Affirmaties

Van droom naar realiteit!

Affirmaties zijn positieve zinnen die je inzet om jezelf zelfvertrouwen, energie, kracht en een positief gevoel te geven.

In het gratis E-book staat beschreven hoe deze opgebouwd zijn, waarom ze werken én er staan voorbeelden in. Zo kan jij in no time aan de slag met je persoonlijke affirmatie.

Ben jij er klaar voor om je geluk in eigen hand te nemen?

Goed dat je het  gratis E-book Affirmaties aanvraagt!

Het kan zijn dat deze per ongeluk tussen de ongewenste berichten belandt. Hou daarom naast je inbox ook je spambox in de gaten. 

 

Over Yvette

Behalve alles wat ik geleerd heb tijdens de diverse opleidingen:

I’ve been there, done that.

Ook ik heb uiteraard door de jaren heen dingen meegemaakt die niet leuk zijn.  Je wordt geen 54 (2020) zonder “gedoe” in je leven.

Ik ken het gevoel vast te lopen en weg willen rennen van de problemen (ook geprobeerd trouwens) maar weet als geen ander dat je de problemen daarmee niet kwijt raakt.

Al deze ervaringen brachten voor mij behalve verdriet, pijn en onzekerheid ook persoonlijke groei en hele mooie momenten met zich mee en hebben me geleerd dat mensen heel sterk en veerkrachtig zijn. Veel meer nog dan we zelf denken!

Wat zeggen anderen

Liever een persoonlijke een afspraak

Wil je tijdens een persoonlijk gesprek met me bespreken wat je wil veranderen? 
Dat kan!
Een intake gesprek is bij mij gratis.

Bij een intake gesprek vertel jij meer over wat je anders wil in je leven en ik hoe het gaat in mijn praktijk. Tijdens dit gesprek kunnen we beiden nagaan of jij bij mij op het juiste adres bent.

Kijk hieronder wanneer jij en ik beiden kunnen en plan zelf je gesprek in.

Als het een intake gesprek is, dit graag erbij vermelden.

Wat heb je te verliezen?
Blijf niet langer dromen maar maak je dromen waar!