fbpx

Contact

Ga ook voor een lichter en gelukkiger leven.
Rust in je hoofd, niet meer eindeloos piekeren en malen,  grip hebben op je gedachten in plaats van andersom. Geen paniek meer als iets anders loopt dan je verwacht.
En het is echt serieus simpeler te bereiken dan dat je nu waarschijnlijk denkt.

Plan hieronder een gratis sessie in. Alleen op die manier kunnen we nagaan of je bij bij mij aan het juiste adres bent.

Plan hier je afspraak direct in:

Kijk hieronder wanneer jij en ik beiden kunnen en plan zelf je gesprek in.

Zie je geen geschikte datum/tijd? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat heb je te verliezen?
Blijf niet langer dromen maar maak je dromen waar!
🍀

 

"Yvette heeft een erg prettige en persoonlijke manier van werken. Ik kon mijn problemen goed bij haar kwijt en er werd naar mijn gevoel professioneel en eerlijk gekeken naar een oplossing. Ik heb veel 'tools' gekregen om mijn gedachten beter te kunnen integreren zodat ik er niet meer tegen hoef te vechten en dat heeft mijn leven een stuk rustiger en makkelijker gemaakt."
Tim F. 27 jaar
Designer
“Het was niet wat ik verwachtte, wel wat ik nodig had. Door de inzichten die ik tijdens de therapie bij Yvette kreeg, werden mijn valkuilen die ervoor zorgden dat ik steeds niet doorpakte duidelijk en kan ik er nu voor zorgen dat ik wel mijn doel bereik".
Man 29 jaar
Designer
"Ze zeggen altijd 'je maakt je eigen geluk'. En dat besef kreeg ik pas bij Yvette. Ze heeft mij een spiegel en een steuntje in de rug gegeven, waardoor ik mezelf beter heb leren kennen. De therapie die ik bij Yvette heb mogen doen, ACT (Acceptance & Commitment Therapy ), heeft mij geholpen om mijn gedachten anders te bekijken. Ze luistert en erkent de dingen waar ik tegen aanliep en pakte me op een stimulerende manier aan om mij bij het doel te krijgen die ik voor ogen had. Ik ben een gelukkig mens en mijn reis gaat door om het geluk te behouden met de handvatten die ik heb mogen ontvangen van Yvette."
Yvette T. 29 jaar
Designer
"Yvette is op een vriendelijke manier erg duidelijk, wat zeer verhelderend is. Op deze manier is het mij ook duidelijk geworden dat mijn gedachten een loopje met me kunnen nemen als ik niet oppas. Daarbij hebben we duidelijke afspraken gemaakt zodat zij mij goed in beweging kon krijgen 😉"
Vrouw 34 jaar
Designer
“Ik durf nu wel mezelf te zijn en mijn grenzen te bewaken. Bijzonder om te merken dat mensen om mij heen mij nu leuker gezelschap vinden terwijl ik ervoor juist bang was dat ik alleen zou komen te staan. Door de persoonlijke aanpak van Yvette heb ik het stapsgewijs aangedurfd om dit in de praktijk uit te gaan voeren."
Man 25 jaar
Designer

Neem hier direct contact op:

Ben jij er klaar voor om je eigen privé en/of zakelijk geluk in eigen hand te nemen?
Goed dat je contact met me opneemt 👍🏻