Praktijk voor coaching, counseling en psychosociale therapie

Burn out in Eindhoven

Burn out is ook in Eindhoven is helaas aan de orde van de dag. Landelijk gezien ervaren honderdduizenden mensen elke dag opnieuw de gevolgen van een burn out. Zeker als het gaat om een burn out is voorkomen beter dan genezen. Neem daarom tijdig contact met mij op als life coach. Zo voorkom je erger.

Burn out Eindhoven

Ik kan jou de juiste handvatten bieden

Ervaar je negatieve gedachten? Heb je geen rust in je hoofd? Ben jij iemand die voortdurend piekert en een chronisch gebrek aan zelfvertrouwen heeft? Het zijn zaken om serieus te nemen want ze kunnen zomaar eens de basis vormen van een burn out. Je kunt zomaar in een negatieve spiraal terechtkomen of gebrek aan zelfwaardering voelen. Juist dan is het belangrijk om de juiste handvatten aangereikt te krijgen, handvatten die je helpen de vicieuze cirkel te doorbreken.

Hoe eerder je contact met mij als specialist in burn out in Eindhoven opneemt, hoe beter

Ook als je te maken hebt met angst en paniek is het zeer verstandig om zo snel mogelijk contact met mij als specialist in deze materie  op te nemen. Hoe eerder hoe beter. Het is bepaald niet verstandig om te lang op je tandvlees rond te blijven lopen in elk geval. Ik kan je als specialist helpen om minder te gaan piekeren en om meer rust in je hoofd te krijgen. Ik kan je als geen ander bijstaan en je leren hoe jij jouw eigen geluk kunt realiseren, zeker ook op professioneel vlak. Samen kunnen we onderzoeken op welke wijze jij jouw dromen en doelen kunt realiseren. Je gaat merken dat de negativiteit snel zal verdwijnen en dat de rust in je hoofd terugkeert. Zo ben je in staat om je dromen en doelen te bereiken. Ik help je bij persoonlijke ontwikkeling in Eindhoven.

Burn out Eindhoven

Wat is nodig voor een gelukkiger leven?

Ik ga je helpen bij het vinden van de weg naar een gelukkiger leven, zowel persoonlijk als professioneel. Bij mij als een specialist in burn out kun je in elk geval alles kwijt. Niets is onbespreekbaar. Niets is raar of vreemd. We zoeken  uit wat nodig is om jou in alle opzichten te helpen een gelukkiger leven te leiden. Je kunt rekenen op mijn ervaring terwijl ik daarnaast zeer betrokken ben, inventief en creatief te werk ga en iemand ben die van duidelijkheid houdt. Je weet wat je aan me hebt. Ik kan je altijd verder helpen.

Plan hier direct je gratis intakegesprek of afspraak in:

Wat heb je te verliezen?

Blijf niet langer dromen, maar maak je dromen waar.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat online therapie vaak net zo effectief is als face-to-face therapie. Vanuit jouw vertrouwde omgeving gaan we door videobellen aan de slag.

Kijk hieronder wanneer jij en ik beiden kunnen en plan zelf je gesprek in. Zie je geen geschikte datum/tijd? Vul dan het onderstaande contactformulier in. 

Zie je geen geschikte datum/tijd hierboven in de agenda staan of heb je een andere vraag?
Vul dan het contactformulier in dan neem ik contact met je op.

 

Kies voor een gelukkiger leven. Al ruim 400 mensen ging je voor. Je zit nergens aan vast. Gewoon even kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Ben je nog niet klaar voor een videogesprek? Download mijn gratis E-book.