fbpx

Access Bars is een methode door middel van 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeëngedachtenovertuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt heeft een verbinding met een specifieke context in je leven. Er zijn drukpunten die in verbinding staan met jouw overtuigingen over communicatie, controle, creativiteit, daadkracht, dankbaarheid, geld, heling, lichaam, verdriet, veroudering, vreugde, etc..

Deze punten (ook wel bars genoemd) worden in verschillende combinaties zachtjes aangeraakt. Hierdoor ontlaadt alle informatie die daar(over) ligt opgeslagen. Hierdoor komt er meer rust in je hoofd, ruimte en ontspanning in je lichaam en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

De behandeling zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven zoals je dat altijd al graag hebt willen leven, met meer rust, gemak, vreugde en overvloed.
Ook tijdens deze behandeling blijft de kleding aan.